Maja 102 – Nuuk your cat

S`up and what is cracking my home nigros?

Starter med en liten shout out til my homeboy queefern som håper på at dama skal gå lekk hvert øyeblikk og sette det vi bare kan anta er «lille-Jarran» til verden. For en talentfull og vakker fyr det vil bli. Ventetida er verdt det, for å si det sånn. Ikke at Jarran`er er venta så mye på fra før av, men noen venta i alle fall på en seilbåt i sin tid og det må ha vært litt av ei skute. Tipper den hadde et digert hvitt seil og andre maritime ting og vinsjer.

Hva koker, spør du? Svaret er som sedvanlig ikke stort. Havna på fylla i går og styrte klar av å sjekke om en journalist som jeg formoder må ha vært i overgangsalderen kunne bli gravid. Simen var tydelig på den – «hun dama er keen på å klaske deg». Når du snur deg og lurer på om det er hvalrossen eller det beinet som stikker ut bak han sikter til, er veien til baren kort.

Hvalrossen var singel i følge beinet som stakk ut bak. Hun var dessuten jounalist innenfor film. Gud hjælpe, da fikk jeg blod på tann. Hun var sikkert filmteknisk brilliant også, men for å være ekspert på film, var hun temmelig elendig på film. Jeg er den første til å innrømme at jeg fremkaller snork og Jon Blund når jeg setter i gang og messer om forskjellen mellom eierseksjonssameier og borettslag, men jeg har i det minste lært at jeg bør spare utgreiingen til de rette anledninger. De fleste av mine klienter, les brukere, om enn ikke brukere etter min viten, men hva vet jeg, vil bare ha «ja» eller «nei». For en ekstremt god grunn til å gi dem nettopp det. Vær litt gud da, kvinnfolk. Vær litt dommer! Mannen i gata er avhengig av at du ruller terning for at han, og dama, skal ha en realistisk forventning når de går på kino i Kina for å se den nye filmen til Tom Cruise eller Hobitten. (Ja, dobbel betydning) «Nei, den har jeg ikke sett» funker bare ikke. Spis mindre, se mer film. Eller ljug mer OG spis mindre. Gleder meg til hennes anmeldelse av «Hjelp, jeg har spist samboeren min».

Dette som et skråblikk på en lørdagsmorgen. Jeg har ikke barn, men når du våkner duggfrisk kl 08.30 etter å ha lagt deg 03.30 er det tydelig at kroppen legger til grunn at du har det. Det er bekmørkt ute, men jeg har en plan. Den innebærer ikke å passe barna dine.

Jerri, OUT.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s