Maja 101

Yo kakkmaddafakkas, s`up? Nigga please.

Vært uttabys dem siste daga og da er det alltid pent å få være på Maja igjen. Det er pene bygninger her, pene biler, en pen park og folka og barna dere, er jevnt over pene. Litt over middels penhet er det også. Man har den «ViMenn»/Kløfta-penheten, og så har du roser i kinnene etter en skitur-penheten som sees på Bølgen og Moi for drinks etter skituren fra Songsvann til Ullevålseter . Det er sikkert fint å putte ting i  det første, men vi snakker om det siste. Du skjønner tegninga.

Når jeg våkner om morgenen har jeg nesten alltid en diger, deilig, erigert penis i kortbuksen.

Uansett, Maja gir muligheter og dekker behov. Keen på å handle ettermiddagsmat? K`ching. Det gjør du lett på Rimi, Kiwi, Centra, Rema, Coop eller på Vestkantmat. Keen på å pynte kåken med noen blommor? K`ching der også. Stikk en tur innom Finn Schjølls flower Power eller Vestkantblomst, og vips er du 400 kroner fattigere og eller en bukett rikere litt avhengig av hvordan du ser det.

Har du en ledning som stikker ut et sted? Null stress. Avbitertang og kabelgate får du på Clas Ohlson. Vurderer å ta en tur ned etterpå.

Synes du det er lenge siden du var så drita at du burde dratt hjem, men du dreit i det for å være kompis med en annen kul singel kis som var keen på å få seg litt av den andre penheten som jeg snakket om over, for så prøve å dritadanse en del blant 25-åringer som synes du er en «original», for så å bare bli stående og preike med en gammal kompis fra jussen og fortelle hvor glad du er i han isteden for å ta på minst én av de 200 puppene som er i lokalet omtrent på samme tid og som egentlig roper kom og ta på meg, men som akkurat i kveld, overfor deg, roper for døve ører? K`ching, da er det stedet som før het Nobilis, men som nå heter noe helt annet, stedet for deg. Maja, leverer.

Vurderer å stikke og klippe luggen etterpå. Minst 7 sjapper som fikser den biffen for under en tusenlapp og på kort varsel. Snakk om fleksibilitet, folkens. Faderrullan, jeg digger Maja 101.

Har ellers ingen store planer for dagen, men gud hjælpe jeg er klein og glad i meg sjæl.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s